"Ha egyszer becsapsz, az a Te szégyened,
ha kétszer, az az enyém....."






2009. március 14., szombat






Feng Shui Asztrológiád:

Szun

A szelíd, a kitartó

Kulcsszava: Behatolás
Jele: Szél
Eleme: Fa
Polaritása: yang
Égtáj: Délkelet
Száma: 4
Évszak: Tavasz utolsó napjai
Színei: zöld: víz, fű, moha
Ékkő: smaragd, krizopráz
Alak: kecses, keskeny
Illat: kámfor, üröm
Szimbolikus állat: Kakas (kitartás)

Teljesség, józan ész, önerő, áthatóság. Nem vitatkozik, de fondorlatos módon keresztülviszi az akaratát. Mindenkihez megtalálja az utat, jól alkalmazkodik, olyannyira, hogy kaméleonként tud eltűnni. Észérvekkel lehet rá hatni. Gyorsan átlát az embereken.

Karakterszám: 8

Halk, csendes, magába forduló. Sok a művész ebben a karakterben. Szereti a szabadságot, a kötetlenséget. Mohó, gyakran fanatikus. Korán érik, az önfegyelem gyenge pontja. Létszükséglete a saját élettér.

Energetikai szám: 1

Pozitív oldala: Érzelemgazdag, szenvedélyes, kedves és kellemes, eleven és élnék, duzzad az erőtől, folyton pezseg és buzog.

Negatív oldala: Félénk, óvatos, elővigyázatos, bizonytalankodás, tépelődés jellemzi.

Összegzés: 4.8.1

E számkombináció félénk, visszahúzódó természettel áldhatja meg, mások szemében elővigyázatosnak és határozatlannak tűnhet. Hajlamos a késlekedésre. De ugyanakkor igen életvidám, barátságos és könnyed. Közeli ismerősei időnként szótlannak ismerik, ilyenkor egy csendes zugra van szüksége, ahol feltöltődhet. Vállalt munkájában nem tűr ellentmondást, már a csökönyösség és a megszállottság határát súrolja. Mindezek mellett bizalommal van mások iránt, magabiztos és következetes természetű, józan ésszel van megáldva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése